KatusählyN sm-kiERTUE 2019

JYVÄSKYLÄ 15.6

HINTA

80€ / JOUKKUE
  • 40€ / U16 JOUKKUE

Katusählyn sm-kiertue on taas täällä isompana kuin koskaan, kun salibandyseurat Happee ja O2JKL järjestävät yhdessä tämän vuoden turnauksen Jyväskylässä. Tule, koe ja nauti katusählyn tunnelmasta kauppakeskus sepän parkkialueella!

OTTELUOHJELMAT

KLIKKAAMALLA SARJAASI PÄÄSET OTTELUOHJELMAAN

KATUSÄHLYN SM 2019 sÄÄNNÖT

1. Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto). Joukkueen maksimikoko on kahdeksan pelaajaa.

2. Peliaika on 1 x 12 minuuttia.

3. Laidat rajaavat pelialueen. Pelialueen suosituskoko 10 x 20 m.

4. Mailana tulee käyttää salibandymailaa. Pallona käytetään salibandypalloa.

5. Käytetään minisählymaalia. Maalin suosituskoko 60 x 40–45 cm (leveys x korkeus).

TURNAUS SÄÄNNÖT

Turnauksessa pelataan yhteensä yhdeksässä eri sarjassa. Voittaja joukkueet saavat kutsun Sm-kiertueen finaaliin 17.8 Lempäälän Ideaparkkiin!

•Miesten sarja.

•Naisten sarja.

•Sekasarja (yksi kummankin sukupuolen edustaja kentällä koko ajan).

•Firmasarja (yrityksen työntekijät ja heidän perheenjäsenet).

•Pojat&Tytöt U16 (2003 tai myöhemmin syntyneet).

•D-juniorit (Sarja ei kuulu sm-kiertueeseen).

•E-juniorit (Sarja ei kuulu sm-kiertueeseen).

•F-juniorit (Sarja ei kuulu sm-kiertueeseen).

Osallistumismaksut

•Aikuisten sarjat 80€

•Junioreiden sarjat 40€

Peruutusehdot

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa viimeiseen ilmoittautumispäivään (10.6.2019 klo 23:59) asti seuraamuksitta, maksettu osallistumismaksu palautetaan tarvittaessa takaisin. Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 

Joukkueiden tulee ilmoittaa joukkueen pelaajat viimeistään turnauspäivänä turnaustoimistoon ennen ensimmäisen ottelun alkua. U16 poikien ja U16 tyttöjen sarjoissa osallistujien syntymäajat tulee ilmoittaa viimeistään turnauspäivänä ennen ensimmäisen ottelun alkua.
 
Streetgames ja turnausjärjestäjät pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

osallistu

Katusählyn sm-kiertueella käytetään torneopal turnausohjelmistoa. Klikkaamalla torneopal kuvaketta pääsette osallistumaan katusähly turnaukseen. Turnauksen otteluohjelmat löytyvät torneopal sivustolta:

SUNSÄBÄ

Streetgames Seppä 2019 -tapahtumassa on mukana myös SunSäbä kenttä vapaaseen yleisö käyttöön. Kentän yhteydessä on laukaisututka ja muita tupla+ pisteitä. Tervetuloa kokeilemaan, kuka vetää kovimmat lukemat tutkaan!

”SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla. SunSäbä-kesäkiertueen visio on palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja tuoda salibandy Suomen suosituimmaksi pihapeliksi.

Katusählystä SunSäbä eroaa siinä, että sitä pelataan isoihin maaleihin ja maalivahdein. Kenttäpelaajien määrä voi kentän koosta riippuen vaihdella vaikkapa kolmesta viiteen. Multisport-alusta tekee pelistä salibandyn kaltaisen pallon hallitsemisen ollessa samankaltaista kuin halliolosuhteissa.

SunSäbä on lähiliikunnan olosuhdetyötä, joka haluaa rohkaista ja innostaa kaikkia Suomen kuntia rakentamaan lisää lähiliikuntapaikkoja kaikenikäisiä liikuttamaan. Lähiliikuntapaikaksi soveltuu erinomaisesti helposti koottava, huollettava ja siirrettävä Multisport-alusta. SunSäbä ei aja vain salibandyn etua, vaan sama alusta sopii lähes lajiin kuin lajiin”.

Katusählyn sm-turnaus on taas täällä isompana kuin koskaan, kun salibandyseurat Happee ja O2JKL järjestävät yhdessä tämän vuoden turnauksen Jyväskylässä. Tule, koe ja nauti katusählyn tunnelmasta kauppakeskus sepän parkkialueella!

VOITON

TAVOITTELU

ALKAKOON